Home

To forslag til udstillinger:

Herunder følger to forslag til udstillinger: En udstilling med 15 oliemalerier i impasto teknik og 15 oliemalerier med brug af sgraffito teknik. Det er udelukkende mine forslag, der er også muligt at vælge nogle af billederne fra, hvis pladsen er begrænset, eller i særlige tilfælde kan der tilvælges billeder fra mit billedkartotek.

 


Forslag 1:

Oliemalerier i impasto teknik

At arbejde med malingen impasto vil sige at arbejde med malingen direkte fra tuben. Det kan udføres som ren spartelteknik med malerkniv eller med pensel for at efterlade penselspor i malingen som en del af udtrykket.

Det er en teknik, som jeg bruger meget ofte og navnlig i mine seneste malerier, hvor jeg prøver at udtrykke mig så virkeligt som muligt, hvilket vil sige, at jeg søger at give udtryk for, hvad end jeg møder på min vej gennem livet. Jeg søger at lade mine figurer at rumme begreber og situationer fra vores nutid, så de forestiller generelt ikke nogen bestemt,da det mest af alt er fantasifigurer, lige med undtagelse af de billeder, hvor jeg jeg er med i billederne.


15 olie malerier i impasto teknik

Forslag 2:

Oliemalerier med brug af sgraffito teknik

Denne serie er helt særegen for mig. Jeg har aldrig set teknikken anvendt af andre kunstnere, så det er helt min egen opfindelse, hvor jeg blander farverne i optiske blandinger. Dvs. i kraft en farvernes gennemsigtige egenskaber oven på en tyk tekstur i hvid, som jeg kan fremhæve mere eller mindre ved at skrabe lidt maling af med el skalpel og så igen male et gennemsigtigt lag farve henover. På den måde kan man som beskuer følge hvert penselstrøg i opbygningen af maleriet, og der er virkelig noget ved hver eneste kvadratcentimeter på disse billeder.

Temaet jeg kredser om i denne serie er ideen om at være sammen og  hver for sig på samme tid. Det er ensomhed versus tosomhed, der har optaget mig. Jeg tror ikke på at vores levevis med elektroniske medier øger vores følelse af fællesskab, men er bange for, at vi ender med at miste mere end en emolj figur kan erstatte.


15 oliemalerier med brug af sgraffito teknik

 

Ønsker du at kontakte mig så klik på billedet til højre, der linker til kontaktformularen: