Home

Kort intro til min hjemmeside

Jeg opdagede, at kunst var min redning i 1989 efter en hjerneblødning i 1981, som ramte mig på grund af overanstrengelse i sport og en indsnævring af en blodår i hjernen. Jeg var blevet lammet i min venstre side, men genoptrænede mig igen til et rimeligt normalt funktionsniveau, men kom så til også at lide af epilepsi fra 1982 og frem. På det tidspunkt var der ikke sat ressourcer af til psykologisk hjælp, og gennem mine teenageår havde jeg forsøgt at undertrykke, at der var sket noget overhovedet med mig. Som søn af en arkitekt har jeg altid udtrykt mig gennem tegninger, og havde på den måde gjort tegningen til min bedste ven.

 

I 1989 fik jeg et sæt oliemaling til min 22 års fødselsdag, og det ændrede, som ved et trylleslag, min verden fuldstændig. Jeg fandt ud af, at jeg kunne tale frit gennem mine malerier, og siden da har jeg arbejdet og dedikeret mit liv 100% til kunst. Ikke for pengenes skyld, men fordi jeg ikke kan lade være med det. Kunst er for mig en eksistentiel nødvendighed, Så mine billeder er derfor sammenlignelig med det troldspejl, som jeg erfarer livet gennem.

 

Det er livet med dets store temaer og faser, der inspirerer mig: Kærlighedens mysterium og mit eget ægteskab med min kone, der kommer fra Peru. Mine børn inspirerer mig og måden vi kommunikerer med hinanden i vores kultur. Jeg finder det multikulturelle aspekt af vores hverdag spændende og glad for de åndelige aspekter af livet. Jeg søger at transformere det naturalistiske billede af verden om til mit personlige udtryk og lade min billedverden være i overensstemmelse med følelsen. Derfor har det ekspressive element i mine billeder stor prioritet.

 

Jeg arbejder på en følelse af hvad der sker i morgen. Mærkeligt nok forstår jeg sjældent mit eget maleri, mens jeg maler det. Jeg gør bare hvad jeg føler for. Forståelsen af ​​mit eget maleri kommer først, når mit liv indhenter mit maleri. Det betyder, at mit maleri altid er foran mig i tiden - aldrig bagved. Derfor har jeg en evigt løbende dialog med mit eget maleri. Jeg bliver aldrig helt færdig med mine malerier - Dialogen fortsætter som også livet fortsætter.

 

De største Sirener i mit kunstnerliv har ubetinget været: Dali, Kierkeby, Van Gogh og Munch, hvor jeg synes, at jeg skylder alle 4 kunstnere rigtig meget for min egen udvikling som kunstner. Derudover er det relevant at nævne filosoffen Søren Kierkegaard som en hovedkilde til min måde at forholde sig til livet på.


4 malerier fra 2019

Efter en stor ulykke i 2017 med efterfølgende næsten et års indlæggelse på forskellige hospitaler er jeg kommet godt igang med maleriet igen. Der er sket noget undervejs, og jeg søger nu den æstetiske fortætning i forenklingen af udtrykket. Dvs. større linier, mere farvemættede flader og med en lysere farvepallet end tidligere, hvor jeg søgte den rene farves dybde, figurens kompleksitet og og brugte en sort kontur til at slutte mine figurer af med. 


Alter ego - Olie på lærred 70 x 60 cm.


Contemporary shopping - Olie på lærred 60 x 50 cm.


Gaven - Olie på lærred 100 x 80 cm.


Mig og min rose - Olie på lærred 100 x 80 cm.


Hvordan du kommer tilbage til forsiden:

Du kan altid komme tilbage til forsiden ved at klikke på dette ikon, som findes både øverst og nederst på hjemmesiden. Herfra linkes der ud til alle mine tilknyttede sider.


Home


Home


Lav din egen hjemmeside med eget domæne og email